trött tjej åker bort.

hej finaste!
ligger i min säng och packar ner lite grejer i min väska, ska ju åka bort imorn natt, men måste hinna träffa några, fixa mig och så så av den anledningen packar jag ner dom sista grejerna idag ^^ hursomhelst så vet jag att jag blogga sämst, så tänkte ha med lite inspirations bilder som jag kan ställa tidinställt varje dag under kanske.. två veckor? men sen kom jag på att det blir bara ännu jobbigare att sitta och göra fjorton inlägg med bilder på endast inspirations bilder och inget annat. Ska iallafall skriva upp en lista med grejer som måste köpas innan vi åker, puss,

 
ja.. vad ska man säga? ca två år sen, lockigt hår och typ världen fulaste rosett..
glad att man förändras (:
 

Sitter med Moa i min säng

Hej alla fina! 

Just nu ligger vi i min säng och chillar, kollar instagram osvosv! Vi ska sov hos moas låtsats mamma i Farsta och imorn ska vi möta upp några kkompisar och sen får vi se vad som händer, uppdaterar senare, puss!

woop.

Sitter och kollar på Ellen Degenerous Show eller hur det nu stavas och väntar på att mamma ska komma hem. Ska kanske börja fixa mig så att vi kan dra direkt? hm.. Vi hörs senare babes, puss.

storm.

Hej babys!
Ligger i min säng med min vovve, som är super rädd för åska så han skakat, stackarn. Det blev inte att åka nånstans p.g.a det dåliga vädret, men ska ändå åka till Nacka Forum när mami kommer hem, och efter det kanske jag och moa ska sova hos Mikaela, mys! Bloggar senare när jag är i Nacka från mobilen, puss.
 

Godnatt

Godnatt älsklingar, hörs imorn!

CSI

Hej fina!
Sitter och kollar på CSI med mamma och chattar runt på KIK. Hihi, men imorn ska jag möta Moa, sen ska vi åka till stan eller Farsta, fika och snacka en massa, och lite senare hämtar mamma upp mig för vi ska åka till Nacka och shoppa till mig och mina kusiner på Cuba :) ska vara social nu, puss!

rizzoli & isles

hej babes!
sitter och kollar på flera avsnitt av rizzoli & isles, älskar den serien, haha!
idag så vaknade jag runt tolv, hehe, då hade mamma redan hunnit åka till IKEA och köpa lite grejer så
hjälpte henne att packa upp lite. Själv fick jag ett "sängset"  i lila så har på det nu. Hann även städa mitt rum och
packat upp kläder eftersom att jag varit på Fridas båt i Bullandö med Frida och hennes familj^^
ska fortsätta kollla nu, men vi hörs senare, puss.
 

RSS 2.0